Shop Mobile More Submit  Join Login
About Film & Animation / Professional dessyFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 11 Years
Needs Core Membership
Statistics 33 Deviations 63 Comments 3,179 Pageviews
×

Newest Deviations

Sajen :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 1 vector blue valentine bear :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 1 blue bear at the cloud :iconzuperdzigh:zuperdzigh 0 1 Valentine bear :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 1 Halloween :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 2 teyong walk animation :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0 Beruang Bear :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 2 Gue plus Jejaring Sosial :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 5 anying and teyong in pixel :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0 we love sugar :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 2 Lulu :iconzuperdzigh:zuperdzigh 4 6 An dan Mon: Manfaat air :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 7 Lebaran E-card :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0 OrangUtan dari Hutan Hujan :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 3 Boo and Bey :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 4 origami tutorial :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0

Favourites

hug :iconcutiegokiburi:cutiegokiburi 3 1 Cute Party Bear :iconabblecrumble:Abblecrumble 33 12 the boy :iconmbolanimation:mbolanimation 2 3 snut's flash draw :iconsnut:snut 14,674 2,364 Suave OS :iconmohsinnaqi:MohsinNaqi 79 125 couple - top of the pop :iconmypap3rh3art:MyPap3rH3art 495 80 Gecko :::: :iconartofgrelin:ArtofGrelin 1,795 253 A FLASH TUTORIAL ANIMATION 2 :iconnch85:NCH85 5,563 888 DA part1left :icongooberbrain:gooberbrain 14 22 making basic stop and replay :iconflash-r-us:Flash-R-Us 59 29

Activity


Journal

No journal entries yet.

deviantID

zuperdzigh
dessy
Artist | Professional | Film & Animation
Indonesia
I'm a flash animator/designer
I also do yarn creations during my spare time, please do check my knitting blog: zpiderdzigh.blogspot.com
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:iconkomikussunda:
komikussunda Featured By Owner Apr 26, 2012  Professional Digital Artist
whatch out !
Reply
:iconbrownez-koekoez:
Brownez-Koekoez Featured By Owner Jan 30, 2012  Hobbyist Digital Artist
Siapa? O_O'
Reply
:iconzuperdzigh:
zuperdzigh Featured By Owner Feb 7, 2012  Professional Filmographer
ini aku lho... aku...
yg dulu di sebelah lu pas di KPAD itu tuhh :p
Reply
:iconbrownez-koekoez:
Brownez-Koekoez Featured By Owner Feb 22, 2012  Hobbyist Digital Artist
Euh...Dadan? Eheuheuh. Gak atuh, becanda tauuu O,O

Hey, Des, kenapa gak ikutan kontes Cute Monster? Padahal Dessy banget temanya. Dan hadiahnya lumayan.

Masih ada kesempatan sampe tgl 28.
Reply
:iconzuperdzigh:
zuperdzigh Featured By Owner Feb 23, 2012  Professional Filmographer
tiap dpt contest announcement udah langnsung dihapus sih.. jadi ngga tau kontesnya gimana-gimana
jadi ngga ikutan deh :p
Reply
(1 Reply)
:iconkomikussunda:
komikussunda Featured By Owner Nov 16, 2011  Professional Digital Artist
hai ! tenang aku tidak akan buang air disini ! :iconlachoirplz:
Reply
:iconanakdesa-baikhati:
anakdesa-baikhati Featured By Owner Oct 3, 2011  Hobbyist Digital Artist
ssst des ini dito des
Reply
:iconhaneep:
haneep Featured By Owner Jul 21, 2011
officially nge-fans dessy ah!
Reply
:iconzuperdzigh:
zuperdzigh Featured By Owner Jul 22, 2011  Professional Filmographer
hehe makasih, neep :)
Reply
:iconmbolanimation:
mbolanimation Featured By Owner Oct 24, 2010
makasih buat fave nya mb^^
Reply
Add a Comment: