Shop Mobile More Submit  Join Login
About Film & Animation / Professional dessyFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 11 Years
Needs Core Membership
Statistics 33 Deviations 63 Comments 3,500 Pageviews
×

Newest Deviations

Sajen by zuperdzigh Sajen :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 1 vector blue valentine bear by zuperdzigh vector blue valentine bear :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 1 blue bear at the cloud by zuperdzigh blue bear at the cloud :iconzuperdzigh:zuperdzigh 0 1 Valentine bear by zuperdzigh Valentine bear :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 1 Halloween by zuperdzigh Halloween :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 2 teyong walk animation by zuperdzigh teyong walk animation :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0 Beruang Bear by zuperdzigh Beruang Bear :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 2 Gue plus Jejaring Sosial by zuperdzigh Gue plus Jejaring Sosial :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 5 anying and teyong in pixel by zuperdzigh anying and teyong in pixel :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0 we love sugar by zuperdzigh we love sugar :iconzuperdzigh:zuperdzigh 2 2 Lulu by zuperdzigh Lulu :iconzuperdzigh:zuperdzigh 4 6 An dan Mon: Manfaat air by zuperdzigh An dan Mon: Manfaat air :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 7 Lebaran E-card by zuperdzigh Lebaran E-card :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0 OrangUtan dari Hutan Hujan by zuperdzigh OrangUtan dari Hutan Hujan :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 3 Boo and Bey by zuperdzigh Boo and Bey :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 4 origami tutorial by zuperdzigh origami tutorial :iconzuperdzigh:zuperdzigh 1 0

Favourites

hug by cutiegokiburi hug :iconcutiegokiburi:cutiegokiburi 3 1 Cute Party Bear by Abblecrumble Cute Party Bear :iconabblecrumble:Abblecrumble 33 12 the boy by mbolanimation the boy :iconmbolanimation:mbolanimation 2 3 snut's flash draw by snut snut's flash draw :iconsnut:snut 14,640 2,364 Suave OS by MohsinNaqi Suave OS :iconmohsinnaqi:MohsinNaqi 79 125 couple - top of the pop by MyPap3rH3art couple - top of the pop :iconmypap3rh3art:MyPap3rH3art 492 80 Gecko :::: by ArtofGrelin Gecko :::: :iconartofgrelin:ArtofGrelin 1,797 253 A FLASH TUTORIAL ANIMATION 2 by NCH85 A FLASH TUTORIAL ANIMATION 2 :iconnch85:NCH85 5,547 888 DA part1left by gooberbrain DA part1left :icongooberbrain:gooberbrain 14 22 making basic stop and replay by Flash-R-Us making basic stop and replay :iconflash-r-us:Flash-R-Us 59 29

Activity


Journal

No journal entries yet.

deviantID

zuperdzigh
dessy
Artist | Professional | Film & Animation
Indonesia
I'm a flash animator/designer
I also do yarn creations during my spare time, please do check my knitting blog: zpiderdzigh.blogspot.com
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:iconkomikussunda:
komikussunda Featured By Owner Apr 26, 2012  Professional Digital Artist
whatch out !
Reply
:iconbrownez-koekoez:
Brownez-Koekoez Featured By Owner Jan 30, 2012  Hobbyist Digital Artist
Siapa? O_O'
Reply
:iconzuperdzigh:
zuperdzigh Featured By Owner Feb 7, 2012  Professional Filmographer
ini aku lho... aku...
yg dulu di sebelah lu pas di KPAD itu tuhh :p
Reply
:iconbrownez-koekoez:
Brownez-Koekoez Featured By Owner Feb 22, 2012  Hobbyist Digital Artist
Euh...Dadan? Eheuheuh. Gak atuh, becanda tauuu O,O

Hey, Des, kenapa gak ikutan kontes Cute Monster? Padahal Dessy banget temanya. Dan hadiahnya lumayan.

Masih ada kesempatan sampe tgl 28.
Reply
:iconzuperdzigh:
zuperdzigh Featured By Owner Feb 23, 2012  Professional Filmographer
tiap dpt contest announcement udah langnsung dihapus sih.. jadi ngga tau kontesnya gimana-gimana
jadi ngga ikutan deh :p
Reply
(1 Reply)
:iconkomikussunda:
komikussunda Featured By Owner Nov 16, 2011  Professional Digital Artist
hai ! tenang aku tidak akan buang air disini ! :iconlachoirplz:
Reply
:iconanakdesa-baikhati:
anakdesa-baikhati Featured By Owner Oct 3, 2011  Hobbyist Digital Artist
ssst des ini dito des
Reply
:iconhaneep:
haneep Featured By Owner Jul 21, 2011
officially nge-fans dessy ah!
Reply
:iconzuperdzigh:
zuperdzigh Featured By Owner Jul 22, 2011  Professional Filmographer
hehe makasih, neep :)
Reply
:iconmbolanimation:
mbolanimation Featured By Owner Oct 24, 2010
makasih buat fave nya mb^^
Reply
Add a Comment: